Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Castrol

Castrol
Castrol je vodilni svetovni proizvajalec, distributer in prodajalec ekskluzivnega mazalnega olja, masti in povezanih storitev za avtomobilsko, pomorsko, letalsko industrijo ter sektor za raziskovanje in produkcijo nafte po vsem svetu. Podjetje ima sedež v Veliki Britaniji in deluje neposredno v več kot 40 državah ter zaposluje približno 7.000 ljudi po vsem svetu. Na skoraj 100 drugih trgih so zastopani s strani tretjih oseb, ki tržijo in prodajajo njihove izdelke na lokalni ravni. Dostavno omrežje podjetja Castrol se razteza po vseh 140 državah, ki pokriva 800 pristanišč, sodeluje pa z več kot 2000 distributerji in zastopniki. 
 
Castrol ponuja maziva za skoraj vse domače, komercialne in industrijske aplikacije: avtomobilska maziva (vključno za motorna kolesa z 2-taktnimi in 4-taktnimi motorji, za avtomobile z bencinskimi in dizelskimi motorji, med njihove izdelke sodi tudi široka paleta tekočin za ročne ter avtomatske menjalnike, maziva in voski za verige, hladila, tekočine za vzmetenje, zavorne tekočine, čistila za vzdrževanje, pogonska olja), storitve za avtomobile, motorna kolesa, gospodarska vozila, vključno s težkimi tovornjaki, rudarskimi in kmetijskimi stroji ter napravami. Maziva za letalsko, pomorsko in energetsko industrijo so narejena po sistemu »business to business«. Njihovo globalno poslovanje med drugim zagotavlja konstantno izboljšanje produktivnosti ter okolju prijaznih izdelkov, ponuja pa tudi zaupanja vredno svetovanje, ki je osredotočeno na optimizacijo proizvodnih procesov strank.

Izdelki Castrol so v naslednjih kategorijah:

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi