Brezplačna dostava na vse izdelke! Brezplačna dostava na vse izdelke!
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Continental

Continental
Podjetje Continental je tisto, na katerega se bomo obrnili, če potrebujemo avtomobilske pnevmatike. Podjetje samo je sicer precej znano tudi tistim, ki ne preverjajo znamke svojih pnevmatik, saj so pogosto opazni kot sponzorji različnih dogodkov in ekip, med drugim tudi večjih nogometnih tekmovanj. V svetu avtomobilizma pa je Continental seveda eno izmed najbolj znanih imen, čeprav je njihova ponudba morda nekoliko bolj ozko usmerjena kot pri nekaterih proizvajalcih, ki s svojo ponudbo pokrivajo praktično vse, kar najdemo pod karoserijo. A odločna usmeritev podjetja na specializirano področje jim omogoča proizvodnjo kakovostnih avtomobilskih delov, kar je v veselje seveda predvsem končnim kupcem. Ciljna publika obsega praktično vse voznike, saj so pnevmatike Continental na voljo za najrazličnejša vozila in se za vsakogar kaj najde.
 
Če med proizvajalci avtomobilskih delov iščemo podjetja z dolgo tradicijo, bo Continental gotovo opozoril nase. Začetki podjetja namreč segajo v daljno leto 1871, od takrat pa se je podjetje razvilo v enega izmed vodilnih proizvajalcev avtomobilskih pnevmatik. Danes njihova ponudba ni več omejena le na same pnevmatike, čeprav te seveda še vedno predstavljajo glavni del. Proizvajajo namreč tudi izdelke s področja varnosti, pogonskih sistemov, zavornih sistemov … Znani so predvsem po kakovosti, kar je vsekakor dodaten razlog, da preverimo njihovo ponudbo.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi