Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Delphi

Delphi je en izmed tistih proizvajalcev avtomobilskih delov, ki z inovativnostjo vsakodnevno spreminjajo doživljanje vožnje, hkrati pa s tradicionalno skrbjo zagotavljajo brezhibno delovanje različnih vozil. To pričuje že ponudba, ki jo najdemo pod blagovno znamko Delphi. Na voljo so namreč najrazličnejši izdelki, od najbolj osnovnih avtomobilskih delov do sodobnih naprav in podobnih dodatkov. Med tistimi osnovnimi deli najdemo takšne, ki so za delovanje avtomobila nujno potrebni, a nanje pravzaprav le redko pomislimo. To so različni ventili, končniki, pa zavorne obloge in drugi deli zavornih sistemov, ob tem pa še kar nekaj manjših delov, katerih večina voznikov niti ne zna poimenovati. Povprečnemu vozniku bolj znani deli proizvajalca Delphi s tega področja so na primer zavorne tekočine in hidravlična olja. Nadalje v njihovi ponudbi zasledimo še sisteme za zaklepanje, različne mehanizme, sodobne naprave in podobno.
 
Podjetje Delphi si prizadeva proizvodnjo avtomobilskih delov opravljati kar se da skrbno in odgovorno, kar vključuje tako skrb za okolje, kot tudi za ljudi, ki so vključeni v proizvodni proces ali z njim povezani. Prav ta skrb v končni fazi pripomore k uspešnemu delu, katerega rezultat so kakovostni avtomobilski deli, katerih bo vesel vsak končni uporabnik, ne glede na to, ali gre za voznika začetnika, ali pa kakšnega izkušenega in zahtevnega tovornjakarja.

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi