Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Depo

Proizvajalec avtomobilskih delov Depo poskrbi za to, da je vožnja prijetna, udobna in varna v vsakem vremenu, še posebej pa ponoči in v slabi vidljivosti. Izdelujejo namreč svetila, katerih izbira je zares pestra, tako da so na voljo za praktično vsak avtomobil, tudi za zelo različne namene, želje in potrebe. Tudi tisti bolj zahtevni vozniki bodo našli izdelke za svoje vozilo. Poleg običajnih žarometov podjetje Depo poskrbi za celovit nabor izdelkov s področja svetil – v njihovi ponudbi najdemo prednje in zadnje luči, pa tudi smernike, odsevnike, pozicijske luči in podobno. Omeniti moramo še meglenke, na koncu pa naj dodamo še luči za osvetlitev tablice. Vse to nudi proizvajalec Depo, ki se upravičeno uvršča v sam vrh med ponudniki avtomobilskih svetil.
 
Depo sicer izvira z Daljnega Vzhoda, natančneje iz Tajvana, kjer deluje že več kot 35 let. Že od vsega začetka je podjetje usmerjeno v izdelavo kvalitetnih svetil za vse vrste avtomobilov in tudi drugih vozil. Še danes jih pri delu vodi načelo, da dobra osvetlitev ključno pripomore k varnosti vožnje, kar je vsekakor res. Za varnost podnevi in ponoči torej lahko poskrbimo s kvalitetnimi svetili, te pa dobimo v ponudbi proizvajalca Depo, ki v široki ponudbi nudi vse, kar potrebujemo za varno vožnjo.

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi