Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

GoodYear

GoodYear
Pnevmatike Goodyear so med avtomobilističnimi navdušenci še kako dobro znane, saj jih srečujemo praktično povsod, tako na cestah, kot na progah in ob njih. Podjetje Goodyear se sicer ukvarja še z mnogimi drugimi izdelki, saj njihova proizvodnja obsega še različne druge izdelke iz gume, pa tudi kovinske in sintetične izdelke. Med bolj zanimive predstavnike izdelkov v njihovi pestri ponudbi sodi na primer blimp, vrsta zračne ladje, ki je danes že nekakšna ikona podjetja. Med njihovimi domislicami je gotovo treba omeniti še povsem funkcionalno napihljivo letalo, ki ga je podjetje izdelalo za ameriško vojsko, a koncept na žalost ni nikoli zares zaživel. So pa zato veliko bolj uspešne njihove pnevmatike, ki so tudi na slovenskem trgu dobro zastopane. Z letnimi in zimskimi pnevmatikami podjetja Goodyear se lahko oskrbimo za celo leto, prav tako lahko z njimi opremimo vsako vozilo. Tudi za kakšne bolj robustne delovne stroje ima Goodyear odlično rešitev, ko pride do pnevmatik, saj skrbijo tudi za gospodarska in delovna vozila, kot seveda tudi za tovorna vozila.
 
Goodyear je sicer podjetje, ustanovljeno v Združenih državah Amerike, daljnega leta 1898. Danes je ena izmed najbolj prepoznavnih ameriških znamk, kot dobavitelj pnevmatik za formulo 1, pa je v tem športu najuspešnejši proizvajalec.  

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi