Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

KFZ Stahlrad

KFZ Stahlrad
KFZ Stahlrad je blagovna znamka podjetja Alcar Stahlrad, avstrijskega proizvajalca kakovostnih avtomobilskih delov. Njihova ponudba obsega kovinske izdelke, na področju avtomobilizma gre predvsem za jeklena platišča. Pod blagovno znamko KFZ Stahlrad bomo tako našli celo vrsto jeklenih platišč, med katerimi se bo našel pravi izdelek za vsak model vozila, saj so na voljo platišča v najrazličnejših velikostih in za vozila različnih znamk. Izdelki KFZ Stahlrad ciljajo predvsem na tiste kupce, ki želijo za svojega jeklenega konjička čim bolje poskrbeti, saj zagotavljajo kvaliteto, katere ne morejo prekositi niti originalni avtomobilskih deli.
 
Proizvodnja poteka v skladu s standardi, ki sicer veljajo v proizvodnji originalnih avtomobilskih delov, zato smo lahko prepričani, da nas platišča pod znamko KFZ Stahlrad ne bodo pustila na cedilu sredi ceste. Kakovostna platišča za številna vozila na evropskem trgu se po kvaliteti torej povsem dostojno kosajo z originalnimi deli, prednosti pa podjetje išče v hitri dobavi, ki kupcu v kratkem roku zagotovi ustrezna platišča. Poleg tega je adut znamke KFZ Stahlrad gotovo tudi cena, ki je za ponujeno kvaliteto razmeroma nizka. Jeklena platišča priznanega avstrijskega proizvajalca so tako privlačna izbira tudi za slovenske voznike.

Izdelki KFZ Stahlrad so v naslednjih kategorijah:

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi