Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

KYB

KYB

Zgodba podjetja se je začela leta 1919 na Japonskem kot Kayaba raziskovalni center. Potem, ko se je uveljavil s proizvodnjo hidravličnih blažilnikov, je leta 1935 postal znan kot KAYABA Manufacturing Co. Ltd. Podjetje je vztrajno raslo in leta 1959 začelo kotirati na tokijski borzi. Leta 1974 je bilo v ZDA ustanovljeno hčerinsko podjetje. Danes je to podjetje znano kot KYB Americas Corporation. Leta 2005 je bila blagovna znamka KYB sprejeta kot uradno ime korporacije.

Zavezanost inženirskim inovacijam in proizvodnja odličnih izdelkov je pomagal KYB, da je postal največji svetovni dobavitelj vzmeti in opornikov za proizvajalce avtomobilov. Skoraj eden od štirih avtomobilov ima vgrajen izdelek KYB. KYB ima proizvodne obrate na Japonskem, v ZDA in Evropi. 

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi