Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Magneti Marelli

Magneti Marelli je mednarodno podjetje, ki se zavzema za načrtovanje ter proizvodnjo visokotehnoloških sistemov in komponent za avtomobilsko industrijo. Z več kot 38.000 zaposlenimi, 85 proizvodnimi enotami, 12 R&D centrov in 26 prijavnih centrov je prisotno v 19 državah sveta ter oskrbuje vse najpomembnejše proizvajalce avtomobilov v Evropi, Severni in Južni Ameriki ter Aziji.
 
Poslanstvo podjetja Magneti Marelli, kot svetovnega dobavitelja avtomobilskih delov, je ponuditi ključne tehnologije svojim končnim odjemalcem po dostopni ceni, z ustrezno visoko kakovostjo, konkurenčno ponudbo, tehnologijo in prilagodljivostjo. Magneti Marelli zagotavlja svoj know-how in obsežno strokovno znanje ter izkušnje v elektroniki skozi proces stalne inovativnosti in okolijske trajnosti. Trudijo se razvijati inteligentne sisteme za aktivno in pasivno varnost vozil.
 
Njihova področja so: 
• elektronski sistemi (instrumentne table: telematike, razsvetljava in elektronika),
• avtomobilska razsvetljava (sprednja in zadnja),
• napajalni pogoni (nadzorni motorni sistemi za bencinske, dizelske in kombinirane motorje; avtomatizirani ročni menjalnik "Freechoice")
• sistemi vzmetenja (sistemi vzmetenja, amortizerji, dinamični sistemi),
• izpušni sistemi (izpušni sistemi, katalizatorji in sistemi za dušenje zvoka)
• moto šport (elektronski in elektro-mehanski sistemi, posebej za prvenstva na samem vrhu sodobne tehnologije - F1, MotoGP, SBK in WRC)
• plastične komponente in moduli 
• poprodajni deli in storitve (rezervni deli za samostojno poprodajo ter servisne mreže - Magneti Marelli delavnice)
 

Izdelki Magneti Marelli so v naslednjih kategorijah:

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi