Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Mahle original

MAHLE je spet en izmed tistih proizvajalcev avtomobilskih delov, ki spadajo v sam vrh. In to tako po obsegu prodaje kot po obsegu ponudbe. Z več deset tisoč zaposlenimi po vsem svetu oskrbujejo prodajalce s kvalitetnimi nadomestnimi deli, ki pokrivajo velik del povpraševanja končnih kupcev, predvsem po raznih filtrih. Zgodba podjetja se piše že skoraj sto let, od leta 1920, ko so v Nemčiji pričeli izdelovati nove vrste avtomobilskih motorjev in odkrivati nove načine filtriranja goriva in olja. Vse od takrat je kakovost in inovacija glavno gonilo pri proizvajanju širokega spektra nadomestnih in novih avtomobilskih delov. Danes, po navedbah podjetja, kar polovica avtomobilov po vsem svetu vsebuje vsaj kakšnega izmed delov znamke MAHLE.
 
Če njihove kose najdemo v polovici avtomobilov, potem vemo, da gre za neopazne, a pomembne in celo nepogrešljive avtomobilske dele. In res je tako. MAHLE namreč proizvaja predvsem dele, ki se skrivajo pod varnim zavetjem karoserije. Najbolj opazni so filtri – filtri goriva, filtri kabine, filtri olja, filtri zraka … Ti deli so za delovanje vsakega vozila nujno potrebni, prav tako morajo biti optimalni, če ne želimo tvegati slabšega izkoristka motorja ali pa celo poškodb in drugih nevarnosti. Takšne filtre je torej priporočljivo redno pregledovati in imeti tudi na zalogi.

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi