Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Monroe Original

Monroe Original
Podjetje Monroe skozi svojo skoraj stoletno poslovno zgodbo spremlja proizvajalce avtomobilov že skoraj od vsega začetka, saj je omejeno na ozek segment proizvodnje – ukvarjajo se z avtomobilskimi blažilniki (amortizerji), ki so danes nepogrešljiv del vsakega vozila. Ti pomembni elementi v avtomobilu nudijo udobno vožnjo tudi po bolj grobem terenu, a tudi na še tako ravni cesti lahko naletimo na kakšne ovire. Zaradi takšnih in drugačnih pripetljajev je amortizacijski sistem med ključnimi sistemi, ki zagotavljajo udobje potnikov, hkrati pa poskrbi tudi za varovanje avtomobila pred udarci in mehanskimi poškodbami. Posledično to seveda pomeni, da amortizerji prispevajo pomemben del v mozaik, ki sestavlja varno in brezskrbno vožnjo. To še posebej velja ta tista vozila, ki jih vozimo izven urejenih cestišč, čeprav ima amortizacijski sistem danes vsako vozilo.
 
Proizvodnja amortizerjev je fokus podjetja Monroe že skoraj stoletje, saj se je na tem področju prebilo med pomembnejše svetovne proizvajalce. Njihovi izdelki so vgrajeni v vozila različnih avtomobilskih znamk, na primer Mercedes, BMW, Audi, Lexus … V zadnjem času se ukvarjajo tudi z avtomobilsko elektroniko, ki se lepo povezuje z njihovo siceršnjo ponudbo prednjih in zadnjih amortizerjev. Izdelki proizvajalca Monroe so tako nuja za vsakogar, ki ne želi le voziti, temveč v vožnji tudi uživati.

Izdelki Monroe Original so v naslednjih kategorijah:

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi