Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Motul

Motul
Kot proizvajalec visokokakovostnih maziv, se je Motul specializiral za dve dobro dopolnjujoči se področji: trg motornih maziv in trg industrijskih maziv. Motul Automotive v več kot 100 državah razvija, proizvaja in prodaja motorna olja za motorna vozila (avtomobile, motorna kolesa, gospodarska vozila, delovne stroje, navtiko, vrtnarske stroje, itd.). MotulTech je usmerjen na področje industrije, kjer se usmerjajo na razvoj, proizvodnjo in prodajo. Uporabnikom in kupcem njihovih industrijskih maziv poleg hladilnih tekočin in standardnih storitev zagotavljajo tudi rešitve za dvig produktivnosti naprav po njihovi meri.
 
Naziv vodilnega proizvajalca maziv jim zagotavljajo 150-letna zgodovina obstoja družbe, neodvisnost in svoboda pri strateškem in tehnološkem razvoju, inovativnost, tesna partnerstva ter predanost svojih sodelavcev. Motul je skozi leta ustvaril lastno podjetniško kulturo in vrednote, ki so bistven del blagovne znamke Motul in se odražajo tudi v vsakdanjih stikih s kupci, dobavitelji, sodelavci ter partnerji. Motul tako odlikujejo visoka tehnologija, strokovno znanje in izkušnje, verodostojnost ter predanost.
 
Motul s svojim strokovnim znanjem presega vse veljavne standarde industrije maziv za avtomobile in motorna kolesa, uveljavljen pa je tudi v ladjarski in letalski industriji. S svojimi izdelki se uvrščajo v sam vrh tudi v dirkalnem športu. Njihove izdelke pa ne odlikuje le visoka kakovost, temveč tudi ekološka osveščenost in skrb do okolja, s čimer si prizadevajo zadovoljiti tudi najbolj zahtevne stranke.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi