Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Rial

Vse od ustanovitve podjetja je bil RIAL eden od glavnih junakov med izdelovalci platišč za avtomobilska kolesa. Mednarodno prepoznavnost so dosegli z ustanovitvijo svojega Formula 1 tekmovalnega moštva in so od takrat naprej eno izmed vodilnih podjetij iz vidika razvoja in dizajna platišč. Njihov cilj je graditi in usmerjati trende izdelave lahkih ALU platišč. Konstrukcija platišč vedno poteka v skladu s testiranji obremenitev in vzdržljivosti platišč, ki na podlagi obširnega testiranja imajo najmanjšo možno težo. Podjetje na tak način lahko zagotovi, da so njihova platišča optimalno narejena in ravno toliko težka, kot je to absolutno potrebno za zagotavljanje vzdržljivosti in varnosti. 
 
Izdelava lahkih ALU platišč poteka v Evropi – proizvodnja poteka na več kot 100.000 m² in vključuje visoko modernizirane stroje in pripomočke, ki zagotavljajo najvišjo možno kakovost izdelave platišč. Podjetje skrbi tudi za ekološko varnost njihovih proizvodov in ima veliko zaposlenih.  
 
RIAL izdeluje lahka ALU platišča po najvišjih standardih za izdelavo v avtomobilski industriji in sledi smernicam kakovosti ISO. Na podlagi strogih zahtev in visoko tehnološko opremljene proizvodnje RIAL proizvaja izdelke, ki imajo TÜV in DEKRA certifikate. Zaradi visoke kakovosti njihovih proizvodov, jim zaupajo zadovoljni uporabniki širom sveta. 
 

Izdelki Rial so v naslednjih kategorijah:

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi