Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

SKF

SKF
SKF je vodilni izdelovalec tehnologije že od leta 1907. Njihova največja moč izvira iz sposobnosti, da vesno znova razvijajo nove tehnologije, s katerimi potem izdelujejo nove izdelke in z njihovimi prednostmi osvajajo kupce. To lahko počno, ker kombinirajo izkušnje iz 40 različnih industrijskih področij in svoje znanje usmerijo s SKF tehnološke platforme za izdelavo: ležajev, tesnil, mehatronike in servisnih ter podmazovalnih sistemov. Njihov uspeh je vezan na njihovo bogato znanje, njihove strokovnjake in zavezanost k sledenju SKF načel o skrbi za okolje. 
 
Ker se zavedajo, da je večja učinkovitost lahko dosežena z manj vložene energije, stremijo k tehnološkim rešitvam, ki bi zmanjšale škodljive vplive na okolje, tako med uporabo produkta kot med samo proizvodno tega istega produkta. Trenutni projekt zmanjševanja vpliva na okolje se imenuje SKF BeyondZero – ali po naše: pod ničlo. 
 
SKF ima zavidljivo število zaposlenih delavcev in strokovnjakov – šteje jih kar slabih 47.000. Delajo na 140 lokacijah v 32 državah, po svetu imajo kar 16 tehničnih centrov. Trudijo se da bi povečali skrbnost in jo vnesli v vse aspekte njihovega podjetja: skrb za gospodarsko rast, brez slabih vplivov na okolje in družbo, skrb za okolje želijo integrirati v celoten proizvodni proces in uporabo proizvodov, skrbijo za svoje zaposlene in jim omogočajo enakovredne možnosti za osebno in poslovno rast ter skrb za družbo z aktivnim vključevanjem v različne programe za družbeni razvoj.
 

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi