Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Total

Total kraljuje v sektorju energetike že skoraj stoletje. Zgodovina se je začela v letu 1920, z ustanovitvijo Compagnie française des Pétroles (CFP), v času, ko se je pričela črpati nafta na Bližnjem Vzhodu. V preteklih letih so se razširili na mednarodni ravni in postali raznoliki v rafiniranju, trženju naftnih derivatov in kemikalij. Po skoraj 100 letih rasti in razvoja, so sedaj ena izmed petih vodilnih svetovnih energetskih družb, na samem vrhu inovacij. 
 
Energija je bistvenega pomena za gospodarski razvoj in izboljšanje življenjskih standardov. Kjer koli je na voljo, energija pomaga ustvarjati napredek, vendar trajnost zahteva spremembe v načinu uporabe in upravljanja. To prepričanje oblikuje vse, kar v podjetju počnejo. Z delovanjem v več kot 130 državah, so priznana mednarodna naftna družba in operater zemeljskega plina svetovnega razreda, obenem pa rafinerija, proizvajalec petrokemikalij ter trgovec z gorivom in mazivi. Razvijajo tudi energijo, ki je lahko partner nafti ter zemeljskemu plinu: danes - solarno energijo, jutri - biomaso. Kot odgovorna družba, so se osredotočili na to, da njihovo poslovanje dosledno zagotavlja gospodarske, socialne in okoljske koristi.
 
Total zaposluje skoraj 100.000 ljudi po vsem svetu, moške in ženske iz vseh okolij, ki pomagajo premakniti naprej njihov vsak dan. Skupaj s svojimi zaposlenimi izkoriščajo svoje globalno priznane izkušnje tako, da odkrivajo, proizvajajo, izboljšujejo in distribuirajo nafto ter plin, da bi zagotovili končne proizvode in storitve za stranke po vsem svetu.

Izdelki Total so v naslednjih kategorijah:

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi