Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Valeo

Valeo je proizvajalec avtomobilskih delov, ki se ponaša z zelo dolgo zgodovino in razvejano dejavnostjo v sodobnem času. Začetki njihove dejavnosti segajo že v leto 1923, ko so v Franciji odprli svojo prvo tovarno, v kateri so sprva izdelovali dele za zavorne sisteme, sklopke in menjalnike. Skozi stoletje se je podjetje razširilo po vsej Evropi, njihove tovarne najdemo tudi zunaj meja evropskega kontinenta. Leta 1980 so vse svoje podružnice združili pod skupnim imenom Valeo, pod katerim so danes prepoznavni kot izdelovalci kakovostnih avtomobilskih delov po celem svetu. Vizija podjetja poleg učinkovite proizvodnje poudarja tudi zavezanost k zmanjšanju obremenitve okolja z izpusti škodljivih plinov, pri čemer avtomobilska industrija seveda lahko veliko stori.
 
Ponudba podjetja Valeo je zelo raznolika, saj vključuje številne avtomobilske dele, na katere navadno niti nismo pozorni. Tako bomo pod njihovo blagovno znamko našli hladilnike vode, žaromete, brisalce, pa tudi različne senzorje in mehanizme, ki so očem skriti. Pomemben del ponudbe, tako kot pred slabim stoletjem, še vedno predstavljajo sklopke.
 
Tradicija pod znano blagovno znamko priča o kakovosti in zanesljivosti proizvedenih avtomobilskih delov, kar je pri izbiri rezervnih delov seveda še kako pomembno. Podjetju Valeo pri njihovem poslu res lahko zaupamo, kar kažejo tudi izkušnje številnih zadovoljnih uporabnikov njihovih izdelkov.

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi