Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Varta

Za blagovno znamko akumulatorjev VARTA stoji Johnson Controls Power Solutions, vodilno svetovno podjetje na področju svinčevo kislinskih in naprednih akumulatorjev za konvencionalna, start- stop, hibridna in električna vozil. Njihove izdelke lahko najdete v miljonih avtomobilov, motornih čolnih, motociklih in v avtodomih.
 
Akumulatorji VARTA zagotavljajo daljšo življenjsko dobo, večjo korozijsko odpornost in nižje stroške vzdrževanja. Njihovi izdelki so zanesljivi in natančni, so najboljši v svojem razredu. Varta ima za seboj že več kot 125 letno zgodovino, akumulatorje VARTA v svoje avtomobile vgrajujejo najpomembnejši proizvajalci avtomobilov, zaupajo jim vozniki po vsem svetu. 
 

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi